imagePartneri i sponzori

Od samog početka podižemo standarde na izradi projekata, kojima posvećujemo punu pažnju, znanje i veštinu. Kako bi napredak bio konstantan, uvek su dobrodošli sponzori.
Partneski odnos sa nama podrazumeva sve, od koprodukcije na jednom projektu do dugoročne saradnje.

Kontakt

  • product
  • product

O UNIQA grupi

UNIQA grupa je je jedna od vodećih osiguravajućih koncerna u Evropi, s tradicijom poslovanja dugom 200 godina. Trenutno posluje na 18 tržišta Centralno-Istočne Evrope i ima 10 miliona klijenata, sa kojima je zaključeno više od 19,5 miliona ugovora.

Iako je UNIQA osiguravajuća grupacija čiji početak poslovanja u Austriji datira još iz 1811. godine, naziv UNIQA, pod kojim sada posluje, nastao je tek 1999. godine kada je odlučeno da se poslovanje proširi na ostatak Evrope.

Na svim tržištima UNIQA je sinonim za pouzdanost, visok kvalitet usluge, pošten odnos prema osiguranicima i savremene programe osiguranja, zbog čega u toku najveće ankete klijenata širom Evrope od strane Reader`s Digest, godinama proglašavana za najpouzdaniju osiguravajuću kompaniju/brend u Austriji.

U regionima u kojima UNIQA posluje i usmerava svoje aktivnosti, živi oko 300 miliona ljudi koji pričaju različitim jezicima, žive u različitim kulturama, ali imaju jedan isti motiv - da obezbede sigurnu budućnost i prosperitet za sebe i generacije koje dolaze. Zahvaljujući multikulturalnosti, jasnim različitostima kako u poslovanju, tako i tradiciji i temperamentu, naši zaposleni svakodnevno imaju priliku da razmenjuju iskustva i usvajaju nova. Na ovaj način neprestano unapređujemo naše proizvode i usluge i poboljšavamo ukupni kvalitet našeg poslovanja.

Saznajte više...